Unable to register in OMP 3.1.2

Hi!

I have a server installed with OMP 3.1.2-1.

When you access the website and press “Register” link, it shows the following message:
This press is currently not accepting user registrations

So, It’s imposible to register anybody in the system.

There’s no information about this in php log.

When I enable developer tools in Chrome says:

A cookie associated with a cross-site resource at http://gstatic.com/ was set without the SameSite attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with SameSite=None and Secure. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

I deleted those cookies, but it doesn´t work yet.

Could you help me with this issue?

Thanks in advance.
Regards.

Hi @rmga,

Have you checked your setting about the user registration? User&Roles - Site access options?

Regards, Primož

Hi primozs,

First of all, thanks for your help.

Could you tell me how to get there? I’m new at OMP and I was looking for some kind of user configuration as in OJS exists, but I was unable to find it.

The only items I can see in OMP as an administrator user are:

But by clicking on each item I don’t find anything relative to user registration.

Cheers.

Hi @rmga,

Hm, do you have any presses created on the portal? From the screenshot looks like not. Users can register only to a press not to the portal itself. If so, first create a press and then try again.

Regards, Primož

Yes! That 's what happened. Firt I needed to create a press (my ignorance… :slight_smile: )
Thanks so much, Primozs!
Regards.